Marcella Van Der Taelen

beste klanten, de volgende sierrassen zijn nog te krijgen.

zijdehoen , cochinkriel , brahma , vorwerk, faverolles , araucana

ornipar (voor verkoudheid) is uit de handelgenomen op vraag van de klanten heb ik een alternatief dat zeer goed helpt

 kan ook op gestuurd worden dan komen er nog verzending kosten bij(deze worden apart betaald via mijn bank , het heet phytohor het komt van mijn bedrijfs arts,je kan het bestellen op de site.

wij hebben dwergvlinder te koop van  9  maanden koppel of losse man of vrouw deze zijn  geent voor rhd type 1 en 2 en voor myxmatose.

 Klanten als je online aankoopt lees eerst de voorwaarden daarvan ,zo dat je correct op de hoogte bent , aankoop is enkel af te halen in zandvliet op afspraak,of op de boere markt in kapellen, je vind hier ook alle info.

Voorwaarden van online verkoop:

1.     De bestelde kippen worden op voorhand betaald .

2.     De kippen en producten dienen zelf afgehaald te worden in Zandvliet (na afspraak) of op de Boeremarkt  in Kapellen af te halen  tussen 8 en 10.00.

3.     Bij niet- afhaling worden de kippen niet terugbetaald, daar het over levende dieren gaat.

4.     Kan u wegens omstandigheden ze die dag niet komen halen, laat het  mij het dan zo vlug mogelijk weten om een nieuwe afspraak te maken.

5.      Verkochte dieren worden niet terug genomen, alleen als u denkt dat een van de dieren niet in orde is mag u ze binnen de 48 uren terug  brengen.

Voordeel van online verkoop:

1.   De kippen die u wilt hebben zijn er dan zeker.

2.   De kippen zijn al betaald.

3.   Ze staan klaar het uur dat u ze wilt komen halen in Zandvliet (op afspraak) of de boeremarkt tussen 8 en 10,00

3.   U kunt ze eerst zien voor ze worden ingepakt.

4.   U moet niet meer aanschuiven voor uw bestelling.

Al onze dieren zijn ingeent zoals de wet het voorschrijft.

ook de dieren die mondeling besteld zijn dienen op voorhand betaald te worden

als er gebreken zijn aan een dier kan je mij dat laten weten binnen 48 uren en dan kan je ze ook ruilen voor een ander dier, nadien is de verantwoordelijk voor de koper.

Als je online bestelde en gewoon besteld , is het enkel af te halen in zandvliet ( op afspraak ) of op de boerremarkt in kappellen tussen 8 en 10 uur.

als je jonge dieren koopt houd er dan rekening mee dat je deze best niet bij  volwassen kippen zet ,daar deze hoger in rang zijn en ze de jonge echt domineren , je kan best ze apart zetten met een draad er tussen zo dat aan elkaar kunnen wennen , jonge dieren krijgen ook een heel ander voedsel daar zij nog moeten groeien.

kijk bij de foto’s , welke kippen in voorraad zijn, wat ik niet in huis heb kan je altijd bestellen ,er is elke week nieuwe aanvoer ,sommigen zijn er soms niet daar ze ook tijd moeten krijgen om te groeien.

als je kippen besteld hebt dan geef ik je een seintje als ze er zijn, en ook voor verder af te spreken om ze af te halen.

soms kan er een wachttijd zijn van een paar weken daar ze nog aan het groeien zijn .

hybride kippen zijn gekruiste kippen, deze leggen beter en zijn minder broeds.

 wij hebben natuur producten die geen kwaad kunnen voor de eitjes, en zeker geen kwaad kan voor mens en dier ,voor als ze verkouden zijn

(snot) , voor bloedluis en ander ongedierte, voor wormen en parasieten, het werk echt ik gebruik het zelf.

kippen zijn er elke week, sier-rassen kan een wachttijd tussen 1 week à drie weken zijn, daar ze tijd moeten krijgen om te groeien, deze zijn tussen 14 en 16 weken en ze zijn er alleen in het seizoen en op bestelling, van maart tot ze op zijn

Wij raden ook aan de voeding te geven die de dieren gewoon zijn ,daar dat de beste voeding is voor hun ,tenzij het voor het leggen of dat ze nog aan het opgroeien zijn, door verkeerde voeding worden ze te dik en komen ze van alles te kort.

U kan ons altijd om raad vragen, wij staan graag klaar om u de  info te geven. 

Watervogels zijn vijf dagen tot drie weken, vanaf eind april tot ze op zijn U kunt op verschillende  manieren dieren aankopen:  komen halen thuis in Zandvliet of op de Boeremarkt  in Kapellen , bestellingen worden op voorhand betaalt dat kan je via deze site.